Instellen kleur company

MJA Bijgewerkt door MJA

De kleur van een company komt naar voren in vrijwel alle modules en is een duidelijke visuele weergave van de company waarvoor de betreffende gegevens gelden.

Indien er met meerdere companies gebruik gemaakt wordt van het systeem is het invullen van een onderscheidende kleur onmisbaar voor snelle herkenning van gegevens. Ook indien er met één company gewerkt wordt adviseren wij de kleur in te vullen. De kleur wordt alleen gebruikt in schermen, en wordt niet gebruikt in correspondentie.

Het instellen van de kleur kun je doen binnen de widget Company detail informatie binnen de module company. Zet de widget in de wijzigstand en klik op de kleur.

Ben je hiermee geholpen?

Logistieke company instellingen

Wijzigen bankgegevens eigen company