Splashtop SOS downloaden

Meekijken op jouw scherm

Wanneer onze supportmedewerker mee wil kijken op jouw scherm, vragen wij je Splashtop SOS te downloaden en openen. Dit kun je doen door op onderstaand icoon te klikken.

Installeer na download het programma. Je zult dan een scherm met een 9-cijferige code krijgen. Geef deze code aan de supportmedewerker door. Deze heeft dan meteen toegang tot jouw computer of mobile device en kan alle schermen bekijken en je muis bedienen.

Splashtop SOS op een MAC

In het geval van een MAC zul je eerst een aantal zaken moeten moeten instellen. Geef Splashtop toestemming voor Full Disk Acces, Screen Recording en Accessibility.

Splashtop zal als het goed is dit scherm direct openen.

Pas daarna kan onze supportmedewerker toegang krijgen tot jouw mac.