Instellen wachtwoorden voor wijzigen rechten, lijsten, widgets en of gebruiker dit zonder wachtwoord mag doen

MJA Bijgewerkt door MJA

1. Aangeven of een gebruiker widgets, lijsten, rechten mag wijzigen zonder wachtwoord

1. Ga naar de module gebruiker > widget wachtwoord / priv's opties
  2. Zet een vinkje bij de betreffende velden indien de gebruiker zonder wachtwoord aanpassingen mag doen

2. Instellen van het wachtwoord doe je bij de module eigenaar

1. Ga naar de module eigenaar > widget detail eigenaar en klik op het potlood icoon
  2. Vul een wachtwoord in de betreffende velden (instellen wachtwoord widgets etc.)

Let op: indien bij de gebruiker het vinkje 'alle privileges' aanstaat dan heeft de gebruiker alle rechten en kan dus bovenstaande doen zonder wachtwoord ook al is dit ingesteld. Zie onderstaande printscreen waar dit vinkje zit binnen de moduel Gebruiker Newbase.

Ben je hiermee geholpen?

Instellen proforma factuur

Instellen regels zonder bedrag of met bedrag 00,00 niet boeken