Aanmaken verkooplead

MJA Bijgewerkt door MJA

Er zijn 3 manieren om een nieuwe verkooplead aan te maken.

Wij adviseren om nieuwe documenten altijd vanuit de relatie aan te maken (widget activiteiten logboek) op die manier zijn de relatie en organisatie gegevens direct gekoppeld. De relatie in Newbase te zijn aangemaakt.

Mogelijkheid 1

Vanuit een relatie via de widget ' activiteiten logboek'. De relatie en organisatie gegevens worden dan automatisch overgenomen in de verkooplead.

Mogelijkheid 2

Vanuit de module verkooplead > klik op de knop nieuw

Mogelijkheid 3

Kopieer een ander document naar een nieuwe verkooplead, bijvoorbeeld van verkooplead naar verkooplead. Klik hiervoor rechtsboven in je scherm op het 'vervolgstap icoon vanuit het document dat je naar een verkooplead wilt kopiëren.

Welke manier je ook kiest je komt vervolgens uit in het aanmaakscherm. Hoe dit scherm er uit ziet kan per persoon verschillen is afhankelijk van hoe dit voor/door jou is ingericht. Vul alle betreffende velden in en vergeet niet op opslaan te klikken.

Ben je hiermee geholpen?

Aanmaken verkoopkans