Aanmaken verkoopkans

MJA Bijgewerkt door MJA

Er zijn 3 manieren om een nieuwe verkoopkans aan te maken:

Wij adviseren om nieuwe documenten altijd vanuit de relatie aan te maken (widget activiteiten logboek) op die manier zijn de relatie en organisatie gegevens direct gekoppeld. De relatie dient in Newbase te zijn aangemaakt.

Mogelijkheid 1

Vanuit een relatie via de widget ' activiteiten logboek'. De relatie en organisatie gegevens worden dan automatisch overgenomen in de verkoopkans

Mogelijkheid 2

Vanuit de module verkoopkans > klik op de knop nieuw

Mogelijkheid 3

Kopieer een bestaand document naar een nieuwe verkoopkans, bijvoorbeeld van verkooplead naar verkoopkans. Klik hiervoor rechtsboven in je scherm op het 'vervolgstap' icoon vanuit het document dat je naar een verkoopkans wilt kopiëren.

Het koppelen van producten aan een verkoopkans doe je via de widget 'financiële regels'. Voor meer algemene informatie over het koppelen van producten aan een document klik hier.

Ben je hiermee geholpen?

Aanmaken verkooplead

Aanmaken verkoopofferte