Berichten standaard formeel of informeel

MJA Bijgewerkt door MJA

Je kunt berichten standaard instellen op formeel, stel je dit niet in dan zijn bericht standaard informeel.

Er wordt dan bij een relatie automatisch Geachte heer Jansen gebruikt op documenten en berichten. Uiteraard kan dit binnen het betreffende document worden aangepast.

1. Ga naar de module companies en selecteer de betreffende company
  2. Ga naar de widget Company detail informatie (onderdeel Instellingen / Company)
  3. Indien berichten standaard formeel moeten worden ingesteld zet je het vinkje bij het betreffende veld aan. Om de widget te kunnen wijzigen klik op het potlood icoon rechtsboven in de widget

Ben je hiermee geholpen?

Debiteuren en crediteuren handmatig doorboeken ja/nee?

Instellen company adressen