Waar kun je kostenplaatsen invoeren?

MJA Bijgewerkt door MJA

Op de volgende plekken in Newbase kan een kostenplaats worden ingevoerd:

• Op een gebruikerskaart
  • Op een uursoort op companynivo
  • Op een product
  • Op een grootboeknummer
  • Op een servicecontractregel

Volgorde gebruik kostenplaats op een tijdregel:

1. Als er een kostenplaats is ingevoerd op de gebruikerskaart dan zal deze kostenplaats op een tijdregel worden overgenomen.
  2. Zodra er op de tijdregel een uursoort wordt gekozen welke op company niveau is gekoppeld aan een kostenplaats dan zal deze worden gekozen.
  3. Wordt een tijdregel gedupliceerd naar een verkoopfactuur regel dan kijkt Newbase of er aan de uursoort een product is gekoppeld en of er binnen dit product een kostenplaats is ingevuld.

Klik hier voor meer informatie over het aanmaken van kostenplaatsen in Newbase.

Klik hier voor meer informatie over het gebruik van kostenplaatsen in combinatie met projecten

Ben je hiermee geholpen?

Aanmaken kostenplaatsen (instellen)

Aanzetten controle of kostenplaats is ingevuld bij een factuur