Reserveren producten voor een verkoopofferte

MJA Bijgewerkt door MJA

Als je voorraadproducten koppelt aan een verkoopofferte gebeurt er nog niets met de voorraad, een offerte geeft nog geen verplichting tot levering.

Wil je toch vast producten reserveren in de voorraad dan is dit mogelijk via de widget 'Reservering Voorraad'.

Binnen de voorraad van het product kun je het gereserveerde aantal terugzien om de widget 'Voorraad verkoop eenheid'.

Het is ook mogelijk om binnen de company instellingen in te stellen hoeveel dagen een reservering mag duren. Als ingangsdatum wordt de aanmaakdatum van de verkoopofferte regel genomen, hierbij wordt het aantal dagen dat in dit widget is ingevoerd opgeteld.

Ben je hiermee geholpen?

Aanmaken RMA (Return Merchandise Authorization)

Hoe kun je productgegevens vernieuwen / bijwerken in bestaande financiële verkoopdocumenten?