Wat is een correspondentiegebruiker?

MJA Bijgewerkt door MJA

Met correspondentie gebruiker word een gebruiker bedoeld die niet in Newbase kan inloggen maar alleen voor correspondentie worden gebruikt. Bijvoorbeeld de gebruiker 'afdeling administratie', deze logt niet in in Newbase maar wordt gebruikt voor het versturen van facturen. Een correspondentiegebruiker kan ook niet worden gekoppeld aan een taak of aan een afspraak of als interne medewerker binnen een module.

Binnen de widget 'Bericht Handtekeninginstelling' kun je het vinkje uitsluitend correspondentiegebruiker aanzetten.

Wil je meer informatie over hoe de naam van de afzender of een logo onder een bericht komt te staan klik hier.

Ben je hiermee geholpen?

Wat zijn dimensies?

RMA (Return Merchanise Authorizatioin)