Instellen email- briefeinde: naam afzender / adres / handtekening / logo

MJA Bijgewerkt door MJA

1. Naam afzender onder email / brief

De naam die onder een bericht of een brief wordt getoond (dit kan ook een afdeling zijn) vul je in binnen de widget 'maileinde' van de gebruikerskaart in het veld 'naam onder correspondentiegebruiker

2. Adres, logo etc. onder email / brief

Een logo en andere gegevens die standaard onder een email of brief moeten worden getoond vul je in bij het veld 'XXX'

Het toevoegen van een logo doe je door de url van het logo op te nemen, het logo dient dus online te staan. Het is verstandig om deze afbeelding binnen je eigen domein (website) te plaatsen want daarmee voorkom je dat je e-mail in een spambox beland.
  1. Klik op het 'kruisicoon' om het scherm groter te maken
  1. Vul alle gewenste gegevens in. Voor het toevoegen van een logo klik je op het afbeelding icoon om de link naar het logo toe te voegen
  2. Klik op het verklein icoon om weer terug te gaan
  3. Klik op opslaan
  4. Herhaal dit voor alle gebruikers waarvoor je een emaileinde wilt instellen

3. Voorbeeld van een emaileinde

Onderstaand een voorbeeld van een bericht indien ingevuld zoals bovenstaand beschreven:

Ben je hiermee geholpen?

Autoriseren gebruiker voor Google