Wijzigen widgets (verplaatsen, verwijderen, vergroten, verkleinen)

MJA Bijgewerkt door MJA

Wijzigingen m.b.t. widgets gelden voor de gehele privilegegroep en kunnen niet op gebruikersnivo worden aangepast.

Voor meer informatie over het toevoegen / uitdelen van widgets klik hier.

Voor meer informatie over het herstellen van wijzigingen klik hier.

1. Verplaatsen widgets

1. Zorg ervoor dat je in het samenvattingsscherm van een record staat waarvan je een widget wilt verplaatsen
  2. Klik rechtsboven in Newbase op je naam. Een uitklapvenster opent, kies voor 'wijzig widgets instellingen'
  3. Klik op een widget en houd de muis ingedrukt terwijl je het widget verplaatst naar de gewenste locatie
  4. Laat de muisknop los op de gewenste plek. Je zult zien dat andere widgets automatisch worden verplaatst.
  5. Om de wijziging op te slaan klik je weer op 'klaar' rechtsboven
  6. Newbase altijd herstarten na het wijzigen van widgets.

2. Verwijderen widgets

Zorg ervoor dat je in het samenvattingsscherm staat van de module waarvan je een widget wilt verwijderen

1. Klik rechtsboven in Newbase op je naam. Een uitklapvenster opent, kies voor 'wijzig widgets instellingen'
  2. Klik nu op de 3 puntjes van het widget dat je wilt verwijderen en kies voor verwijder
  3. Het widget wordt direct verwijderd
  4. Om de wijziging op te slaan klik je op klaar
  5. Newbase altijd herstarten na het wijzigen van widgets.

3. Wijzigen formaat widgets

1. Zorg ervoor dat je in het samenvattingsscherm staat van de module waarvan je een widget wilt wijzigen
  2. Klik rechtsboven in Newbase op je naam. Een uitklapvenster opent, kies voor 'wijzig widgets instellingen'
  3. Klik op de rand van het widget welke je wilt vergroten of verkleinen
  4. In onderstaand voorbeeld slepen we de onderkant van het widget naar beneden om deze te vergroten zodat er meer adressen zichtbaar worden

1. Om de wijziging op te slaan klik je op klaar.

Ben je hiermee geholpen?

Toevoegen / toewijzen / uitdelen widgets

Aanmaken / inrichten (nieuwe) gebruiker