Foutmelding: type error can't use in on a non object....drive Api

MJA Bijgewerkt door MJA

Wanneer ontstaat deze melding?

> Bij aanmaken bericht

> Bij verzenden bericht

Dit houdt in dat de ingelogde of de gekoppelde gebruiker niet goed is geautoriseerd met Microsoft 365 en/of geen toegang heeft tot de Sharepoint map waarin het document wordt opgeslagen.

Voor meer informatie over autoriseren door de gebruiker klik hier.

Voor meer informatie over autoriseren van een andere gekoppelde gebruiker, door de applicatiebeheerder, klik hier.

Let op:
Een soort gelijke melding kan ook op een andere plek in Newbase ontstaan. Deze melding betreft dus de 'DriveApi' zoals ook in de melding staat.

Ben je hiermee geholpen?

Foutmelding bij doorboeken: ongeldig uitvoeringsland