Productbijlage koppelen en automatisch meesturen

MJA Bijgewerkt door MJA

Het is in Newbase mogelijk om een bijlage mee te sturen met daarin informatie over het product. Bijvoorbeeld een sheet met de specificaties. Newbase koppelt de productbijlage dan op het moment dat er een bericht wordt aangemaakt om te versturen. Deze optie kan worden ingesteld voor zowel verkoop als inkoop.

1. Koppelen van een bijlage aan een product

Via de widget 'gekoppelde bijlage(n) binnen de module product kunnen bijlagen worden gekoppeld. Indien je deze widget niet hebt kun je je applicatiebeheerder vragen deze uit te delen. Klik op het potloodicoon om een bijlage te koppelen. Je kunt ook een bestand slepen.

2. Instellen meesturen van productbijlage instellen

Wanneer je de bijlage aan het product hebt gekoppeld en deze wilt meesturen dan kun je instellen bij welke documenten je deze bijlage automatisch wilt meesturen.

Deze optie is alleen beschikbaar binnen de modules verkoopofferte en verkoopopdracht.
  1. Open de module Volgnummer (onderdeel van instellingen)
  2. Zoek de betreffende module waarvan je wilt instellen dat de productbijlage automatisch aan een bericht wordt gekoppeld
  3. Zet het vinkje aan bij 'verstuur productbijlage'

Heb je dit gedaan dan wordt deze instellingen automatisch overgenomen op het nieuw aangemaakte document.

Ben je hiermee geholpen?

Productafbeelding toevoegen

Werken met voorraad gereed product (VGP) - produceren voor de voorraad met een assemblage opdracht