Tijd schrijven via tijd app

MJA Bijgewerkt door MJA

Het is mogelijk om tijd te schrijven zonder in te loggen in Newbase.

Klik hier voor meer informatie over het versturen van de link en inloggegevens van de tijd app.

Als je als gebruiker inlogt in de tijd app dan zie je daar de project waarop jij tijd mag schrijven. Zie je een bepaald project niet neem dan contact op met je interne applicatiebeheerder.

1. Klik op de link waarmee je kunt inloggen in de tijd app. Je komt dan uit in het inlogscherm
  2. Log in met de gegevens die je hebt ontvangen
  1. Je komt daarna gelijk uit in het scherm waarbinnen je tijd kunt schrijven
  2. Klik het plusje bij de dag waarop je tijd wilt schrijven, er opent dan een pop-up
  3. Zodra je klikt op opslaan staat de tijdregel ook in Newbase
  4. Als je de tijdregel wilt wijzigen of verwijderen klik je op de geschreven tijd en opent weer een pop-up

Ben je hiermee geholpen?

Corrigeren dubbele kosten op project > inkoopfactuur doorgeboekt op project zonder afletteren ontvangsregels

Project status veranderen