Versturen URL / link / login gegevens voor tijdschrijf / TIME app

MJA Bijgewerkt door MJA

Je kunt vanuit de gebruikerskaart in Newbase de URL en de inloggegevens voor de tijdschrijf app aan de gebruiker mailen.

1. Ten eerste moet er dus een gebruiker in Newbase zijn aangemaakt aan wie je de link kunt sturen
  2. Als deze gebruiker alleen maar vanuit de app tijd mag schrijven en niet binnen de Newbase applicatie tijd mag schrijven dien je dit binnen de gebruikerskaart aan te vinken
  3. Voor het versturen van de login gegevesn van de tijdschrijf app ga je naar de login widget binnen de gebruiker en zet je deze in de wijzig stand
  4. Vervolgens kies je voor 1 van de paarse knoppen.
De link wordt gemaild naar het emailadres welke binnen de gebruiker staat ingesteld, zorg dus dat deze correct is ingesteld in het veld email van de widget Gebruikersdetail.

Voor meer informatie over het schrijven van tijd via the app klik hier.

Ben je hiermee geholpen?

Landinstellingen

HTML gebruik in Newbase