Startscherm met widgets met totalen per status, per fase, per status werk

MJA Bijgewerkt door MJA

1. Algemeen

Binnen Newbase heb je linksboven in je scherm 1 of meerdere 'startschermen'. In onderstaand voorbeeld zie je: Start Newbase, Modules, Totalen, Time entry en Management. Welke 'startschermen' jij ziet is afhankelijk van hoe dit voor jou rol is ingericht en kan naar wens door jullie zelf worden aangepast.

In onderstaand voorbeeld zie je dat er een 'totalen scherm' is met daarop widgets die totalen tonen. Op deze manier heb je snel een overzicht van de workload van een module en zelfs per medewerker. Er zijn per module meerdere totalen widgets beschikbaar. Je kunt totalen widgets ook op een ander startscherm plaatsen indien gewenst.

2. Nieuw 'startscherm' aanmaken en toevoegen widgets met totalen

1. Wil je totalen widgets toevoegen aan een bestaande startscherm ga dan verder naar hoofdstuk 3. Wil je een volledig nieuw startscherm aanmaken lees dan verder
  2. Zorg dat je in het startscherm zit en klik rechtsboven op je naam en kies voor 'wijzig widgetinstellingen'
  1. In het scherm wat nu opent kun je een nieuw 'startscherm' aanmaken.
  2. Er opent een pop-up waarin je de de naam het het 'startscherm' kunt invullen
  3. Als je op OK klikt zie je links het nieuwe 'startscherm' staan zonder widgets. Aan de linkerkant kun je nu zoeken naar widgets die je door te slepen in het scherm kunt plaatsen. In ons voorbeeld kiezen we voor de widget ' open verkoopoffertes

3. Totalen widgets toevoegen aan een bestaand startscherm

1. Selecteer het startscherm waarop je totalen widgets wilt toevoegen
  2. Klik rechtsboven op je naam en kies voor 'wijzig widgetinstellingen'
  3. Aan de linkerkant kun je nu zoeken naar het widget en deze naar de gewenste plek slepen

4. Medewerker op een widget instellen

Aan sommige widgets met totalen kun je een medewerker koppelen.

1. Binnen wijzig widgets klik je in de widget rechtsboven op de 3 puntjes en kies je voor widgeteigenschappen
  1. Nu opent een pop-up waarbinnen je een medewerker kunt koppelen aan de widget eventueel gekoppeld aan een rol. Je kunt bijvoorbeeld als account manager zijn gekoppeld aan een klant project. Als je niets invult dan toont Newbase alle records van alle medewerkers

Voor meer informatie over het wijzigen van widgets klik hier.

Ben je hiermee geholpen?

Herstellen widgets / Herstellen widgetscherm

Instellen dat je het aantal op een verkoopopdracht regel mag aanpassen als er een inkoopopdracht regel aan is gekoppeld