Hoe werkt een verzamel project

MJA Bijgewerkt door MJA

Newbase beschikt over de module verzamel project. Aan een verzamel project kunnen klant projecten worden gekoppeld. Met een verzamel project krijg je inzicht in bijvoorbeeld de totale kosten, opbrengsten en marge van alle gekoppelde projecten. Heb je deze module niet tot je beschikking dan kan de interne Newbase applicatiebeheerder deze toevoegen.

Aanmaken nieuw verzamel project

Binnen het startscherm van de module verzamel projecten kun je een nieuw verzamel project aanmaken

Koppelen verzamel project aan een klant project

Het koppelen van een een klant project aan een verzamelproject doe je binnen het klant project via widget 'verzamel project nr. / naam. Dit doe je dus niet binnen het verzamel project.

Inzien welke projecten aan een verzamel project zijn gekoppeld

Binnen de widget 'gekoppelde klant projecten' van een verzamel project kun je zien welke klant projecten zijn gekoppeld.

Wil je meer informatie over deze projecten zien of data exporteren naar excel klik dan op 1 van de projecten binnen bovengenoemd widget.

Newbase navigeert dan naar het samenvattingsscherm van dit project.

Klik vervolgens op lijst om alle projecten te zien.

Je kunt natuurlijk elke andere lijst kiezen (3 puntjes rechts van lijst..) die je tot je beschikking hebt of een nieuwe lijst aanmaken via de list editor.

Je kunt de gekozen lijst ook exporteren naar Excel door rechtsboven op de 3 puntjes te klikken.

Ben je hiermee geholpen?

Wat is het verschil tussen een mantel project en een verzamel project?

Voorbeeld Twinfield rapport bij POC boeking