Werken met taken

MJA Bijgewerkt door MJA

1. Hoe kun je een taak aanmaken?

1. Ga naar de module taken en klik in het startscherm op nieuw. Je koppelt in het aanmaakscherm dan zelf de relatie, project etc.

of

2. Ga naar een record bijv. een relatie of een verkoopofferte en klik rechtsboven op het paperclip icoon en zoek in de lijst naar taken. Klik op het plus icoon om een nieuwe taak aan te maken.

2. Hoe kun je taken zien / monitoren?

Op het startscherm van de module Taak zijn diverse standaard zoekacties beschikbaar welke je kunt gebruiken. Ook kun je zelf een zoekactie maken en deze op het startscherm opslaan. Vraag je interne applicatiebeheerder voor meer informatie.

Ook zijn er widgets beschikbaar die je kunt gebruiken. Zie ondestaand een voorbeeld. Je kunt deze zelf uitdelen of je interne applicatiebeheerder vragen dit te doen.

3. Algemene informatie over taken

• De naam van de ingelogde gebruiker wordt automatisch aan de taak gekoppeld. Het is mogelijk om een andere gebruiker aan de taak te koppelen.
  • De aanmaakdatum en tijd worden bij aanmaak automatisch getoond en kan handmatig worden aangepast.
  • Door aan te geven dat de taak spoed heeft kun je in de zoekactie 'mijn openstaande taken spoed' deze taken in één keer oproepen. Vraag je applicatiebeheerder indien je deze zoekactie niet hebt.
  • Indien ingesteld kunnen taken ook worden getoond in de agenda.
  • Je kunt in het startscherm van de module taken maar ook op andere plekken zoekacties van jouw openstaande taken opslaan!

Ben je hiermee geholpen?

Aanmaken contactrapport

Aanmaken notitie