Voorraadwaarde lijst

MJA Bijgewerkt door MJA

De voorraadwaarde is altijd van het moment waarop je deze lijst opzoekt. Het is in Newbase niet mogelijk om de voorraadwaarde van een datum in het verleden op te roepen.
  1. Ga naar de module Voorraad
  2. Selecteer de producten waarvan je de (totale) waarde wilt weten
  3. Klik op de 3 puntjes recht van 'lijst Voorraad' en selecteer de lijst voorraadwaarde. Let op: dit is dus geen zoekactie. Je zult zelf de producten moeten zoeken

De lijstweergave 'voorraadwaarde' geeft de waarderingsprijs aan. De technische voorraadwaarde wordt berekend als het aantal producten maal de waarderingsprijs van dat moment.

1. Het is ook mogelijk om het totaal van de lijst te laten tonen. Klik hiervoor wederom om de 3 puntjes rechts van 'lijst voorraad' en kies voor 'toon totalen'

Indien je de lijst Voorraadwaarde niet tot je beschikking hebt kan dit komen omdat deze ten tijde van de implementatie nog niet beschikbaar was. In dit geval kun je deze lijst zelf maken via de lijstweergave editor en deze opslaan. Je voegt dan de gewenst kolommen toe zoals bijvoorbeeld:

• productcode (module Product)
  • naam intern (module product)
  • #technische inkoop
  • VVP
  • technische voorraadwaarde

Klik hier voor meer informatie over de lijstweergave editor

Klik hier voor meer informatie over uitgebreid zoeken > uitbreiden en verkleinen van een zoekactie.

Ben je hiermee geholpen?

Algemene informatie uitgifte