Voorraadlocatie aanmaken

MJA Bijgewerkt door MJA

Aanmaken voorraadlocatie

Voorraadlocaties worden aangemaakt binnen de module Keuzelijsten.

Indien je met meerdere companies in Newbase werkt is het belangrijk om te weten dat de lijst met voorraadlocaties wordt gebruikt voor alle companies. Indien een company een eigen voorraadlocatie heeft dient die dus toch hier te worden opgenomen in de algemene lijst.
  1. Ga naar de module Keuzelijsten
  2. Zoek de keuzelijst 'Voorraadlocaties'
  3. Voeg met het plus icoon een voorraadlocatie toe

Standaard voorraadlocatie instellen per company

Indien je met meerdere companies in Newbase werkt kun je per company een standaard locatie invullen.

Indien je slechts van één locatie gebruik maakt en die in de keuzelijst ook als default is aangemerkt kun je deze instelling op de company kaart achterwege laten.

Standaard instellen voorraadlocatie per gebruiker

In de gebruikerskaart binnen de module gebruikers Newbase kan de standaard voorraadlocatie voor de gebruiker worden ingesteld. Dit is van belang indien van meerdere locaties gebruik wordt gemaakt binnen de company van de gebruiker, én de gebruiker standaard van één van de voorraadlocaties gebruik maakt.

Deze instelling hoeft niet te worden gedaan indien:

- in de company kaart waartoe de gebruiker behoort een voorraadlocatie is ingevuld die voor alle gebruikers geldt; of

- de gebruiker slechts van één locatie gebruik maakt en die in de keuzelijst ook als default locatie is aangemerkt

1. Ga naar de module Gebruikers Newbase
  2. Zoek de betreffende gebruiker
  3. Selecteer de voorraadlocatie in de widget 'Instellingen gebruiker'

Voor meer informatie over hoe je een voorraadlocatie aan een product koppelt klik hier.

Ben je hiermee geholpen?

Account gebruiker inactief zetten

Inrichting verkoopaanmaningen per status