Betaling van inkoopfactuur verwijderen

MJA Bijgewerkt door MJA

Het is mogelijk om een betaalregel op een inkoopfactuur te verwijderen in Newbase

Deze handeling veranderd niets in Twinfield. Je zult dus indien nodig ook in Twinfield een aanpassing moeten doen.
  1. Ontgrendel de inkoopfactuur (indien vergrendeld)
  2. Ga naar de widget 'inkoopfactuurbetaalregels'. Heb je deze widget niet kun je de applicatiebeheerder vragen deze uit te delen.
  3. Klik op het 'prullenbakicoon' achter de regel om de regel te verwijderen
  4. In de widget 'status betaling' zul je nu zien dat het te betalen bedrag is aangepast

Ben je hiermee geholpen?

Aanmaken RTV (Return To Vendor)

Betaalkorting crediteur