Een eigen zoekactie opslaan op startscherm en in lijst

MJA Bijgewerkt door MJA

Voor meer algemene informatie over zoeken in Newbase klik hier.

1. Voer een zoekactie uit, bijvoorbeeld door gebruik te maken van 'uitgebreid zoeken'
  2. Je komt uit in een lijst met resultaten
  3. Klik nu op de drie puntjes links van het vergrootglas icoon en kies voor 'wijzig / bewaar mijn zoekacties'
  4. Een pop-up opent en klik op de groene knop 'Bewaar laatste zoekactie'
  5. Geef de zoekactie een naam, bepaal de sortering (waar in de lijst met zoekacties komt deze te staan). Vink eventueel rol aan als deze zoekactie door iedereen met dezelfde rol gezien mag worden
  6. Klik op sluiten en vervolgens nogmaals op sluiten
  7. Je kunt je eigen zoekacties nu terugvinden bij 'mijn zoekacties' of op het startscherm van de module
Eigen gemaakte zoekacties kunnen alleen door de persoon die ze heeft aangemaakt of door de applicatiebeheerder worden verwijderd.

Ben je hiermee geholpen?

Verschillende manieren van zoeken in Newbase

Standaard (voorgeprogrammeerde) lijstweergaven