Doorboeken inkoopfactuur naar Twinfield

MJA Bijgewerkt door MJA

LET OP:
Als het land van de organisatie van de crediteur niet gelijk is aan fiscaalland wordt de boeking niet door Twinfield geaccepteerd.
De periode waarin de inkoopfactuur wordt geboekt wordt bepaald door:
De periode die op de inkoop factuur is ingevuld. Is deze niet ingevuld dan kijkt Newbase naar de periode welke binnen de company instellingen is ingevuld.
Als deze ook niet is gevuld dan wordt de factuur geboekt in de periode van de ingevuld factuurdatum

Zoeken naar niet doorgeboekt facturen:

1. Ga naar het startscherm van de module inkoopfacturen en kies 1 van de standaard zoekacties

Doorboeken enkele factuur

1. Zoek de betreffende inkoopfactuur en zorg dat de factuur is vergrendeld
  2. Klik rechtsboven op de 3 puntjes om het menu te openen kies voor Boek naar Twinfield

Doorboeken reeks facturen

1. Zoek de reeks van inkoopfacturen welke je wilt doorboeken > Zorg dat je in een lijstweergave zit
  2. Klik rechtsboven op de 3 puntjes om het menu te openen kies voor opties > selectie doorboeken

Ben je hiermee geholpen?

Aanmaken crediteur