Doorboeken projectnummer naar Twinfield

MJA Bijgewerkt door MJA

Het is mogelijk om een projectnummer door te boeken naar Twinfield.

Deze instelling zit binnen de module Instellingen > Companies > Widget Inst. voor 1e, 2e en 3e dim. Twinfield.

Indien het vinkje aan staat wordt niets doorgeboekt. Zet het vinkje uit om het projectnummer door te boeken.

Let op:
Als je het projectnummer(dimensie 3) wil doorboeken naar Twinfield moet je ook met dimensie 2(kostenplaats)werken. Voor meer informatie over hoe je kostenplaatsen in Newbase kunt aanmaken klik hier.
Let op:
Om Twinfield het projectnummer te laten accepteren dient binnen Twinfield te zijn ingesteld dat het formaat van het projectnummer wordt geaccepteerd. Dit staat beschreven in hoofdstuk 1 de volgende helpfile, klik hier.

Ben je hiermee geholpen?

Aanzetten controle of kostenplaats is ingevuld bij een factuur

Aanmaken van een betaalfasering (betaalfaseringinstelling)