Wat zijn modules en zoeken naar modules

MJA Bijgewerkt door MJA

Een module is een programmaonderdeel in Newbase. Denk hierbij aan de module organisaties of verkoopoffertes. Maar er zijn ook modules die een set van records tonen zoals 'af te letteren ontvangst regels op inkoopfactuur of 'te factureren tijdregels'.

Tot welke module's je toegang hebt wordt bepaald door je rol (privilegegroep).

Je kunt op verschillende manieren zoeken/navigeren naar modules.

Via het module centrum:

Als je hierop klikt komt je in een scherm met alle module's die zijn uitgedeeld aan jouw privilegegroep.

Via de module finder:

Je kunt via je startscherm, het apps center of via snelkoppelingen navigeren naar een module maar je kunt ook naar een specifieke module zoeken.

Via onderstaand icoon kun je eenvoudig en snel modules zoeken in Newbase:

Vervolgens opent een menu waarbinnen je kunt zoeken naar een module:

Via snelkoppelingen navigeren naar een module

Klik hier voor meer informatie.

De interne Newbase applicatiebeheerder kan de inhoud aanpassen en ook een andere naam geven. Hoe de applicatiebeheerder dit kan doen staat in een andere helpfile beschreven.
Om met een programma's in Newbase te kunnen werken dienen deze hier te zijn uitgedeeld. Als een programma niet is uitgedeeld kun je hier ook niet naar navigeren ook al is er een link aanwezig in een andere module.

Ben je hiermee geholpen?

Wat is een widget?