Naam debiteur aanpassen in Newbase

MJA Bijgewerkt door MJA

De aanpassing van de naam van een Debiteur kan in Newbase worden doorgevoerd door de naam in het CRM bij de organisatie aan te passen. De nieuwe naam zal automatisch worden overgenomen bij de Debiteur. Bij het vergrendelen van de Debiteur, of bij het doorboeken van een factuur(afhankelijk van hoe dit is ingesteld) zal de nieuwe naam ook worden doorgezet naar Twinfield.

Wat te doen bij een foutmelding?

Mocht er tijdens het vergrendelen of doorboeken naar Twinfield een foutmelding ontstaan dan graag onderstaande stappen doorlopen.

In Twinfield wordt de naam van de debiteur op drie plekken geregistreerd:

1 op de tab algemeen

2 op de tab adressen

3 op de tab banken

Controleer binnen Twinfield of de nieuwe naam op alle drie de plekken is aangepast.

Belangrijk:

Wellicht moet het binnen Twinfield mogelijk worden gemaakt dat Newbase bij aanpassing van de naam van een debiteur deze nieuw naam kan doorgeven aan Twinfield en dat deze wordt overschreven. Voer hiervoor onderstaande stap uit binnen Twinfield:

• Ga naar Administratie Instellingen
  • Klik (nogmaals) op de tegel Administratie-instellingen
  • Klik op Algemene instellingen
  • Zet het vinkje aan bij ‘aanpasbare dimensienaam’

Ben je hiermee geholpen?

Aanmaken (particuliere) debiteur (en kiezen voor welke company)

Een andere debiteur aan een organisatie koppelen (debiteur koppeling)