Inloggen in Newbase

MJA Bijgewerkt door MJA

Om te kunnen inloggen in Newbase heb je inloggegevens nodig. Mocht je deze gegevens niet hebben ontvangen neem dan contact op met je interne applicatiebeheerder van Newbase.

Je kunt inloggen via de website van Newbase: www.newbase.nl en kiezen voor inloggen rechtsboven in het scherm.

Het is ons advies om de link op te slaan als favoriet of als bookmark.

Wat je op het startscherm ziet verschil per rol en is afhankelijk van hoe dit voor jou is ingericht.

Wat zijn modules? Klik hier.

Toevoegen, wijzigen of verwijderen van een module? Klik hier.

Zoeken naar een module. Klik hier

Verschil tussen startscherm, samenvattingscherm en wijzigscherm. Klik hier.

Ben je hiermee geholpen?

Versturen inloggevens

Verschil startscherm - samenvattingsscherm / quick edit - invoerscherm