Aanmaken credit verkoopfactuur

MJA Bijgewerkt door MJA

Een creditfactuur is in Newbase een factuur met een negatief totaalbedrag.

1. Ga naar de verkoopfactuur welke je wilt crediteren of naar een set van verkoopfacturen welke je wilt crediteren
  2. Klik rechtsboven op het vervolgstapicoon en kies voor: Dupliceer > creditfactuur
  3. In een pop-up krijg je nu de mogelijkheid om de betreffende regels te selecteren. Je kunt hier gebruik maken van multi select. Klik daarna op OK
  4. Er is nu een creditfactuur aangemaakt waarbij de aantallen van de geselecteerde regels automatisch in de min zijn gezet (in het rood).
  5. Handel de factuur af zoals je bent gewend

Ben je hiermee geholpen?

Doorboeken verkoopfactuur naar Twinfield

Verwijderen verkoopfactuur