Uursoort

Een uursoort is een verbijzondering van een tijd record en kan worden gebruikt om meer inzicht te krijgen waaraan tijd wordt besteed.

Denk hierbij aan: vakantie, doktersbezoek, leadgeneratie, projectadministratie, training, telefonische support etc. Uursoorten kunnen handmatig worden aangemaakt (door de applicatiebeheerder) via het programma Instellingen / Uursoort. Bij uursoorten kijk je naar aantallen (= uren), bij werksoorten kijk je naar bedragen.

Het is mogelijk om een tarief aan een uursoort te koppelen. Klik hier voor meer informatie.

Rol

Werksoort