Waarom zie ik geen vervolgstap?

MJA Bijgewerkt door MJA

De vervolgstap knop in Newbase staat rechtsboven in je scherm.

Het kan voorkomen dat je vanuit een samenvattingsscherm op de vervolgactie knop klikt en je geen vervolgactie ziet staan terwijl je deze wel verwacht.

Zie onderstaand voorbeeld 1 van een vervallen verkoopfactuur waarvan je een aanmaning wilt maken. Je klikt vanuit de factuur op de vervolgstap knop en er staat 'geen dupliceer acties'.

De reden waarom je deze vervolgstap niet vanuit het record ziet is omdat dit record is geopend vanuit een lijst en we willen voorkomen dat je per ongelijk aanmaning aanmaakt van alle records in de lijst.

Voorbeeld 1:

Als je dan teruggaat naar de lijstweergave en je klikt vanuit deze lijst op de vervolgstap knop dan zie je de vervolgstap wel, zie voorbeeld 2.

Voorbeeld 2:

Wil je in dit voorbeeld van 1 factuur een aanmaning maken zorg er dan voor dat je alleen dat record in je lijst hebt staan, door bijvoorbeeld specifiek te zoeken op het factuurnummer.

Ben je hiermee geholpen?

Webservice / API Newbase

Toon totalen op lijstweergave