Wat zijn keuzelijsten?

MJA Bijgewerkt door MJA

Keuzelijsten zijn te vinden binnen verschillende module's van Newbase. Door gebruik te maken van keuzelijsten kun je eenvoudig statussen vastleggen, processen volgen en data analyseren.

Een voorbeeld van een keuzelijst is het veld ‘‘betaalconditie’ binnen een debiteur waar je kunt kiezen uit het aantal dagen.

Keuzelijsten kunnen door de interne applicatiebeheerder worden aangemaakt en gewijzigd.

Klik hier voor meer informatie over het wijzigen van keuzelijsten.

Belangrijk: Een keuzelijst geldt altijd voor alle companies van een Newbase omgeving. Deze zijn dus niet per company in te richten. Indien er voor een company een afwijkende instelling moet worden aangemaakt is deze voor alle companies zichtbaar.
Pas nooit de retourneerwaarde van een keuzelijst aan. Klik hier voor meer informatie over waarom dit is.

Ben je hiermee geholpen?

Verschil tussen een set en een samengesteld product

Wat is een sjabloon?