Aanmaken snelkoppelingen voor eigen menu

MJA Bijgewerkt door MJA

Je kunt binnen Newbase je eigen menu samenstellen met 'snelkoppelingen'.

Zo kun je snel navigeren naar veel gebruikte modules standaard zoekacties en eigen zoekacties.

1. Aanmaken snelkoppeling

1. Klik rechtsboven in Newbase op je naam en klik vervolgens op 'wijzig snelkoppelingen'
  2. Onderstaand scherm verschijnt nu waar je eerst een folder dient aan te maken waar je de snelkoppeling in kunt plaatsen. Klik op de groene knop en maak een folder aan, bijvoorbeeld Verkoop of Dagelijkse zoekacties
  3. Voer de mapnaam in en klik op OK, aan de linkerkant in je menu is de folder nu aangemaakt
  4. Voordat je een snelkoppeling kunt aanmaken dien je de aangemaakte map te openen. Klik hiervoor op het pijltje rechts naast de map. Vervolgens kun je de gewenste module, zoekactie of eigen zoekactie in de map slepen
  5. Je kunt gebruik maken van filters boven iedere kolom om te zoeken
  6. Klik op Save Shortcuts

2. Verwijderen snelkoppeling?

1. Klik rechtsboven op je naam en klik op 'wijzig snelkoppelingen'
  2. Klik links in het snelkoppelingen menu bij het betreffende item dat je wilt verwijderen op het kruisje om deze in zijn geheel te verwijderen. Klap de snelkoppeling open om onderdelen te verwijderen.

Ben je hiermee geholpen?

Starten met inrichting Newbase

Toevoegen 'module widget' aan een leeg module scherm