Aanmaken klant project

MJA Bijgewerkt door MJA

Voordat je gaat werken met klant projecten zijn er een aantal zaken die je als default kunt instellen welke dan bij het aanmaken van het klant project worden overgenomen. Uiteraard kunnen deze instellingen op het project zelf worden aangepast.

Klik hier voor meer informatie over de basisinstellingen van een project.

Er zijn 3 manieren om een nieuw klant project aan te maken:

1. Vanuit het programma klant projecten

Klik binnen het startscherm op de knop nieuw.

2. Dupliceer een ander document naar een nieuw klant project

Bijvoorbeeld van verkoopopdracht naar klant project. Klik rechtsboven in je scherm op het 'vervolgstap' icoon vanuit het document dat je naar een klant project wilt kopiëren en kies de betreffende actie.

3. Vanuit een relatie of ander programma

Bijvoorbeeld via de widget ' activiteiten logboek'. Klik op het paperclip icoon en klik vervolgens in de lijst bij klant project op het plusje.

Voor meer informatie over uurtarieven op een project klik hier.

Voor meer informatie over tijdschrijven op een project klik hier.

Voor meer informatie over het factureren van tijd klik hier.

Ben je hiermee geholpen?

Basis (default) instellingen op een project

Uurtarief op een project en bepaling volgorde uurtarief