Aanmaken contactrapport

MJA Bijgewerkt door MJA

Je kunt in Newbase op 2 verschillende manieren een contactrapport aanmaken:

1. Aanmaak via de module Contactrapport:

Ga naar het programma contactrapport en klik op nieuw

1. Aanmaak vanuit een ander programma:

Ga naar de betreffende module (bijv. relaties) en klik binnen de widget 'activiteiten logboek' op het paperclip icoon en kies voor 'contactrapportage'

Algemene informatie over contactrapportages

Indien de rapportage wordt aangemaakt vanuit een relatie of een document waar een relatie aan is gekoppeld dan is de relatie of het project automatisch gekoppeld.

De naam van de gebruiker wordt automatisch aan het contactrapport gekoppeld. Het is mogelijk om een andere gebruiker aan het rapport te koppelen.

De aanmaakdatum en tijd worden bij aanmaak automatisch getoond en kan handmatig worden aangepast.

Het veld type is een keuzelijst waaruit een keuze gemaakt kan worden. Deze lijst kan worden aangepast/aangemaakt door de applicatiebeheerder.

Interne mail: door te klikken op het 'envelopje' in het veld verslag kan er een interne mail worden verstuurd met de details van het contactrapport. Zo kun je een collega bijvoorbeeld erop wijzen dat hij/zij iemand moet terug bellen. Er is een beperking van ongeveer 2000 karakters die het contactrapport mag bevatten bij het maken van een mail in het e-mailpakket. Indien de tekst langer is, dan is het alternatief de inhoud te kopiëren en in een mail te plakken.

Interne mail versturen vanuit een contactrapport

Klik hier voor meer informatie.

Ben je hiermee geholpen?

Controleren of berichten / e-mails zijn verzonden > verzenddatum

Werken met taken