Exporteren CRM gegevens zoals emailadressen en adressen naar excel

MJA Bijgewerkt door MJA

1. Ga naar de module Relaties en selecteer de relaties waarvan je de gegevens wilt exporteren
  2. Zorg ervoor dat je in een lijstweergave zit en klik op de 3 puntjes rechts van 'lijst relaties'
  3. Kies hier voor Weergave mailing als je een lijst met alleen e-mailadressen wilt of kies de lijst marketing organisaties als je alle adressen wilt. Dit zijn voorgeprogrammeerde lijsten die je kunt gebruiken maar je kunt ook zelf een lijst maken en opslaan via de list editor
  4. Vanuit de geselecteerde lijst klik je rechtsboven op de 3 puntjes en kies je voor Export naar MS Excel om de lijst te exporteren

Ben je hiermee geholpen?

Uitleg invoerscherm bericht