Aanmaken notitie

MJA Bijgewerkt door MJA

Je kunt in Newbase op verschillende manieren notities aanmaken.

1. Via de module notities en klik op nieuw

of

1. Via een andere module (bijv. relaties) en klik binnen de widget 'activiteiten logboek' op het paperclip icoon en kies voor 'notities'

Onderstaand invoerscherm verschijnt. Vul de gewenste velden in en klik op opslaan.

Algemene informatie over notities

De naam van de ingelogde gebruiker wordt automatisch aan de notitie gekoppeld. Het is mogelijk om een andere gebruiker aan de notitie te koppelen.

De aanmaakdatum en tijd worden bij aanmaak automatisch getoond en kan handmatig worden aangepast.

Er zijn verschillende keuzelijsten waaruit een keuze gemaakt kan worden. Deze lijst kan worden aangepast/aangemaakt door de applicatiebeheerder.

Ben je hiermee geholpen?

Werken met taken

In één keer vervangen van interne medewerker bij een organisatie, relatie of een project