Instellen listener voor inlezen service aanvragen

MJA Bijgewerkt door MJA

Onderstaande is alleen van toepassing op de module Service aanvragen.

Het is mogelijk om automatisch service aanvragen in Newbase te laten aanmaken van mails die in een bepaalde mailbox binnenkomen. Hiervoor dient een 'listener' te worden ingesteld.

Stap 1: Gebruiker

Zorg ervoor dat er in Newbase een gebruiker bestaat welke aan de listener gekoppeld kan worden.

De berichten die worden ontvangen op het emailadres welke bij deze gebruiker staat ingesteld zullen na het instellen van de listener worden doorgezet naar Newbase als service aanvraag.

Deze gebruiker moet zijn geautoriseerd voor Google of voor Microsoft 365.

Stap 2: Instellen Listener

Binnen de module companies kun je binnen de widget 'Service Support Account' de bovengenoemde gebruiker koppelen en de listener instellen.

1. Klik in deze widget op het plusje rechtsboven.
  1. Vul vervolgens alle velden in van de pop-up (onderstaand een voorbeeld).
  2. In het veld folder zet je de naam van de locatie waar de betreffende mails binnenkomen in de mailbox. Dit kan gewoon de inbox zijn. Als dit een andere map binnen de mailbox is dan is het noodzakelijk dat de mails die eerst in de inbox binnenkomen een re-direct hebben naar de mailbox welke in het veld folder wordt ingevuld

Service aanvragen komen automatisch binnen in de module Service aanvragen.

Hoe je een automatisch een ontvangstbevestiging vanuit Newbase kunt versturen lees je hier.

Ben je hiermee geholpen?

Buitenlandse bankrekening

Instellen automatische ontvangstbevestiging bij serviceaanvragen