Aanmaken verkoopopdracht

MJA Bijgewerkt door MJA

Er zijn 3 manieren om een nieuwe verkoopopdracht aan te maken:

Wij adviseren om nieuwe documenten altijd vanuit de relatie of een klantproject aan te maken (widget activiteiten logboek) op die manier zijn de relatie en organisatie gegevens direct gekoppeld.

Mogelijkheid 1 > via module verkoopopdracht

Ga naar de module verkoopopdracht > klik op de knop nieuw

Mogelijkheid 2 > dupliceer vanuit voorgaand document

Dupliceer een ander document naar een nieuwe verkoopopdracht, bijvoorbeeld van verkoopofferte naar verkoopopdracht. Klik hiervoor rechtsboven in je scherm op het 'vervolgstap' icoon vanuit het document dat je naar een verkoopopdracht wilt dupliceren

Mogelijkheid 3 > via de relatie of klantproject

Ga via de relatie of klantproject naar de widget ' activiteiten logboek' en klik op het paperclip icoon

Je komt dan uit in het invoerscherm. Hoe deze eruit ziet kan per persoon/rol verschillen is afhankelijk hoe dit voor/door jou is ingericht.

Het koppelen van producten aan een verkoopopdracht doe je via de widget 'financiële regels'. Voor meer informatie over het koppelen van producten aan een document klik hier.

Voor meer informatie over het versturen van de verkoopopdracht klik hier.

Wil je achteraf de aantallen op een verkoopopdracht aanpassen maar is deze gekoppeld aan een inkoopopdracht? Klik hier.

Ben je hiermee geholpen?

Geldigheidsduur verkoopofferte instellen

Aanmaken credit verkoopopdracht