Aanmaken en versturen van één of meerdere (batch) berichten met bijlage

MJA Bijgewerkt door MJA

Vanuit diverse modules kun je een bericht aanmaken met het document als pdf als bijlage in het bericht. Denk hierbij aan een offerte, opdracht, factuur etc.

Onderstaand wordt beschreven hoe je een enkel document kunt aanmaken en versturen alsmede het versturen van meerdere documenten tegelijk.

Aanmaken en versturen van één bericht met bijlage:

Voorbeeld: je wilt een enkele verkoopfactuur versturen.

1. Ga naar de betreffende verkoopfactuur > zorg dat het document is vergrendeld > klik op de 3 puntjes > kies voor maak mail met pdf. Indien er meerdere prints zijn kun je een print kiezen
  1. Je komt nu uit in het detailscherm van het bericht welke je inhoudelijk kunt aanpassen indien gewenst
  2. Klik op de 3 puntjes en kies voor versturen

Aanmaken en versturen van meerdere berichten met bijlage (batch)

Je wilt een reeks van meerdere verkoopfacturen in 1x versturen:

1. Zoek de verkoopfacturen welke je wilt versturen en zorg dat je in een lijstweergave zit
  2. Klik vanuit de lijst op de 3 puntjes en kies voor 'versturen in serie'

Ben je hiermee geholpen?

Inlezen / sychroniseren van e-mail

Uitleg invoerscherm bericht