Geen totaal op de print

MJA Bijgewerkt door MJA

Het is mogelijk om geen totalen op een verkoopdocument te tonen. Dit doe je door een parameter in te stellen op de print. De interne applicatiebeheerder kan dit doen.

De parameter hiervoor is: [totals=NOTOTALS]

Hoe je deze parameter kunt instellen staat hieronder beschreven. Het is van te voren goed om te bedenken of je deze parameter wilt laten gelden voor alle documenten van de betreffende verkoopmodule of dat je per document binnen de module wilt kiezen welke print je wilt gebruiken.

1. Waar kun je de parameter instellen

1. Ga naar module Company > Widget Print...Sjabloon inhoud

2. Wil je de parameter voor alle documenten van de module instellen?

1. Zoek in de regels de betreffende print. Bijvoorbeeld salesquotation. Bij de kolom 'omschrijving' kun je de naam van de print zien welke in Newbase voor de print wordt gebruikt
  2. Kik op het wijzig icoon vooraan de regel > een pop-up opent
  1. Kopieer de parameter uit dit document en plak deze in de pop-up in het veld parameter en klik op opslaan

3. Wil je kunnen kiezen?

Als je deze parameter wilt instellen voor de module verkoopofferte maar niet voor alle verkoopoffertes dan dien je een extra print toe te voegen met bijvoorbeeld als naam 'print zonder totalen'. Dan kun je binnen de offerte een print kiezen.

1. Klik in de bovengenoemde widget op het plusje rechtsboven > een pop-up opent
  2. Zoek in het veld 'module' de naam van de module > bijvoorbeeld verkoopofferte
  3. Zoek in het veld 'scherm' de naam van de print die je wilt gebruiken. Tip kijk in de widget hoe de print heet.
  4. Zet in de het veld 'omschrijving' de naam die je de print wilt geven, deze zie je terug binnen de module
  5. Zet de parameter in het veld 'parameter'
  6. Klik op opslaan

Voor meer informatie over hoe je print parameters kunt instellen op de print klik hier.

Let op! De Newbase prints worden continu doorontwikkeld. Indien een parameter het niet doet zoals hieronder beschreven, dan zijn jouw prints mogelijk niet van de laatste versie. Neem hiervoor op met de support afdeling van Newbase.

Ben je hiermee geholpen?

Wel of niet afdrukken van een verkoopfactuurregel met aantal 0

Lijst verkoopfacturen met inkoop - verkoop - marge