Lijst verkoopfacturen met inkoop - verkoop - marge

MJA Bijgewerkt door MJA

Er is binnen de module verkoopfactuur een standaard lijstweergave die de inkoopprijs, de verkooprijs en de bruto marge naast elkaar zetten. Deze lijst toont de commerciële marge.

1. Ga naar de module verkoopfacturen en selecteer de facturen die je in de lijst wilt zien
  2. Klik vervolgens op de 3 puntjes... rechts van 'Lijst verkoopfacturen'
  3. Kies voor 'Lijst met verkoop, inkoop en marge
  4. Je kunt eventueel zelf een selectie maken op basis van periode of debiteur
Als er geen inkooprijs wordt getoond betekent dit dat er aan het betreffende product geen default leverancier met een inkoopprijs is gekoppeld.

Ben je hiermee geholpen?

Geen totaal op de print

Hoe wordt de vervaldatum van een verkoopfactuur bepaald?