Aanmaken uitgifte

MJA Bijgewerkt door MJA

Een uitgifte kan niet los worden aangemaakt! Een uitgifte kan alleen worden aangemaakt middels een dupliceeractie vanuit een verkoop-, service-, of assemblage opdracht.
  1. Zoek de verkoopopdracht welke je wilt dupliceren naar een uitgifte. Je kunt hier bijvoorbeeld de standaard zoekactie 'nog te leveren' binnen verkoopopdrachten voor gebruiken
  2. Zorg dat de verkoopopdracht is vergrendeld
  3. Klik rechtsboven in je scherm op het 'vervolgstap' icoon en kies voor dupliceer > uitgifte
  4. Je komt vervolgens uit in het invoerscherm van de uitgifte
  5. Het is mogelijk om het aantal aan te passen indien je niet alles gaat leveren
Als je het aantal aanpast zal Newbase automatisch het resterende uit te geven aantal onthouden

Wil je zoeken naar 'nog te leveren' goederen, klik hier.

Voor meer informatie over een deellevering, klik hier.

Wil je meer informatie over het printen van een pakbon, klik hier.

Ben je hiermee geholpen?

Algemene informatie uitgifte

Deellevering (van een samengesteld product)