Inlezen / sychroniseren van e-mail

MJA Bijgewerkt door MJA

Het is mogelijk om e-mails vanuit je eigen mailpakket in te lezen in Newbase. Hiervoor is het wel nodig dat je mailpakket aan Newbase is gekoppeld en goed is ingericht.

Wanneer een e-mail vanuit het eigen mailprogramma dient te worden ingelezen in Newbase dient deze mail te worden gesleept/verplaatst naar een specifieke map in je inbox. Klik hier voor meer informatie over het aanmaken van deze map.

Daarna kun je de e-mails via het menu in Newbase inlezen. Klik hiervoor rechtsboven op je naam en kies in het menu voor Synchroniseer mailbox.

Als gebruiker bepaal je dus zelf welke e-mail ingelezen wordt in Newbase. Vertrouwelijke e-mail, spam, privé email etc. wordt niet automatisch in Newbase geplaatst.

Hoe weet Newbase welke e-mail aan welke relatie gekoppeld dient te worden?

Aan een relatie is een e-mail adres gekoppeld. Op basis van dit e-mailadres wordt de e-mail gekoppeld aan de relatie als een ingekomen e-mail.

Alle e-mails krijgen een status ongelezen. Wellicht wilt u deze nog koppelen aan projecten enzovoorts.

Ben je hiermee geholpen?

Het lukt niet om een bericht / mail te verzenden

Aanmaken en versturen van één of meerdere (batch) berichten met bijlage