Basis (default) instellingen op een project

MJA Bijgewerkt door MJA

Als je met projecten werkt kun je een aantal zaken als 'default' instellen welke dan worden overgenomen bij het aanmaken van een nieuwe project. Uiteraard kunnen deze instellingen per project worden aangepast.

Onderstaande zaken kun je instellen via de widget Project Instellingen binnen de module Company.

• Is een project standaard declarabel?
  • Is een project standaard facturabel?
  • Mag iedereen op het project tijdschrijven?
  • Is een project standaard op basis van Aanneemsom of op basis van Nacalculatie?

Ten behoeve van factureren kun je instellen of verkoop facturen moeten worden aangemaakt per project, per debiteur of per relatie. Dit doe je binnen de widget Financiële instelling binnen de module Company.

Voor meer informatie over het aanmaken van een klant project klik hier.

Op een project kan een uurtarief worden ingesteld, voor meer informatie klik hier.

Voor meer informatie over het factureren van tijd op een klant project klik hier.

Ben je hiermee geholpen?

Werken met uursoorten en werksoorten

Aanmaken klant project