Aanmaken service project

1. Algemeen

Met de module service project heb je de mogelijkheid om vast te leggen met wie er een service contract is afgesloten. Indien er wordt gewerkt met het ticketsysteem van Newbase (service aanvragen) kunnen service aanvragen gekoppeld worden aan het service project. Ook kan er periodiek worden gefactureerd via service projecten.

2 Aanmaken service project

1. Ga naar het startscherm van de module service project en klik op nieuw
    OF
  2. Klik vanuit een organisatie of relatie rechtsboven op het paperclip icoon en vervolgens op het plusje voor service project. Als je dit doet is de organisatie en/of relatie direct gekoppeld.
  3. Je komt uit in het weergave/aanmaak scherm. Hoe dit scherm er uit ziet is afhankelijk van hoe door jullie zelf is ingericht. Het is mogelijk om widgets te verwijderen, toe te voegen en te verplaatsen naar wens, neem hiervoor contact op je jullie interne applicatiebeheerder
  4. Welke velden/widgets je invult is afhankelijk van jullie interne proces. Sommige velden zijn keuzelijsten. Deze worden door jullie zelf ingericht en kunnen via jullie interne applicatiebeheerder worden aangepast

3. Financiële Instellingen service projecten

Binnen een service project heb je de mogelijkheid om aan te geven of een service project:

• declarabel is
  • de uren “te factureren zijn”

Dit kun je instellen binnen de widget 'service project status'

Voor meer informatie over werken met service aanvragen klik hier.

Voor meer informatie over het maken van een service offerte klik hier.

Voor meer informatie over de financiële instellingen en financieel afhandelen van een service aanvraag klik hier.

Voor meer informatie over het periodiek factureren van service projecten klik hier.

Ben je hiermee geholpen?

Verschil tussen service project en klant project

Werken met service aanvragen