Hoe wordt de vervaldatum van een verkoopfactuur bepaald?

MJA Bijgewerkt door MJA

Deze datum wordt bepaald door het veld betaalconditie welke staat ingesteld op de verkoopfactuur. Deze instelling wordt overgenomen vanaf de debiteurenkaart en kan in de factuur handmatig worden aangepast.

Stel dat hier 14 dagen staat ingesteld dan zullen deze 14 dagen worden opgeteld bij printdatum tenzij is ingesteld dat deze datum wordt gevuld op moment van vergrendelen en niet op het moment van printen(mailen).

De datum van de factuur kan handmatig worden aangepast, klik hier voor meer informatie.

Voor meer informatie over het aanmaken van betaalcondities klik hier.

Ben je hiermee geholpen?

Lijst verkoopfacturen met inkoop - verkoop - marge

Check - Controleer voorraad binnen een verkoopopdracht