Aanmaken verkoopofferte

MJA Bijgewerkt door MJA

Er zijn 3 manieren om een nieuwe verkoopofferte aan te maken:

Wij adviseren om nieuwe documenten altijd vanuit de relatie aan te maken (widget activiteiten logboek) op die manier zijn de relatie en organisatie gegevens direct gekoppeld. De relatie dient in Newbase te zijn aangemaakt.

Mogelijkheid 1

Binnen een relatie klik je rechtsboven op het paperclip icoon.

Een pop-up opent waarbij je voor de module verkoopofferte op het plusje kunt klikken voor het aanmaken van een nieuwe offerte gekoppeld aan de betreffende relatie.

Mogelijkheid 2

Vanuit het de module verkoopofferte > klik op de knop nieuw

Mogelijkheid 3

Kopieer een bestaand document naar een nieuwe verkoopofferte, bijvoorbeeld van verkoopkans naar verkoopofferte. Klik hiervoor rechtsboven in je scherm op het vervolgstap icoon vanuit het document dat je naar een verkoopofferte wilt kopiëren. En kies voor dupliceer > verkoopofferte

Je komt altijd uit in het invoerscherm. Hoe deze eruit ziet kan per persoon/rol verschillen is afhankelijk hoe dit voor/door jou is ingericht.

Het koppelen van producten aan een verkoopofferte doe je via de widget 'financiële regels'.

Voor meer informatie over het koppelen van producten aan een document klik hier.

Voor meer informatie over het versturen van de offerte klik hier.

Voor meer informatie over het reserveren van producten voor een offerte klik hier.

Ben je hiermee geholpen?

Aanmaken verkoopkans

Geldigheidsduur verkoopofferte instellen