Herstellen widgets / Herstellen widgetscherm

MJA Bijgewerkt door MJA

Wijzigingen m.b.t. widgets gelden voor de gehele privilegegroep en kunnen niet op gebruikersnivo worden aangepast.

Het is mogelijk om tijdens het wijzigen van widgets terug te gaan naar een eerder opgeslagen versie van het invoer- of samenvattingsscherm, je kunt je scherm dus herstellen.

Dit doe je door op de 'herstel scherm' knop te klikken binnen 'wijzig widgetinstellingen'.

Iedere keer dat je een widget wijzigt wordt er een 'back-up' van het scherm gemaakt. Als je op de herstel knop klikt opent een pop-up waarin je kunt kiezen naar welke versie je terug wilt. Als je veel hebt gewijzigd zal er een lange lijst staan. Het is dus belangrijk dat je onthoudt wanneer bent gestart met wijzigen

Voor meer informatie over het uitdelen van widgets klik hier.

Voor meer informatie over het verwijderen van widgets klik hier.

Voor meer informatie over wijzigen van het formaat van een widget klik hier.

Voor meer informatie over het verplaatsen van widgets klik hier.

Ben je hiermee geholpen?

Lokaal opgeslagen bestanden overzetten naar Sharepoint bijv. bij migratie van Newbase Now naar Next

Startscherm met widgets met totalen per status, per fase, per status werk