Aanmaken en wijzigen van een afdeling (instellingen eigen organisatie)

MJA Bijgewerkt door MJA

Gebruikers van de applicatie worden aan een afdeling gekoppeld. Afdelingen worden gebruikt om de agenda overzichtelijk weer te geven en een afdeling wordt automatisch ingevoerd als kenmerk bij aanmaak van records zodat hierop geselecteerd kan worden. Bijvoorbeeld om alle uren geschreven door een bepaalde afdeling te kunnen zoeken.

Het is verstandig de afdelingen van te voren zo goed mogelijk te bepalen, zodat hiervan direct geprofiteerd kan worden bij het aanmaken van gebruikers, hoewel wijzigingen achteraf mogelijk zijn.

Het aanmaken van een afdeling gebeurt vanuit de module company

1. Ga naar de module Company (onderdeel van Instellingen) > Selecteer de betreffende company
  2. Klik binnen de widget Company Afdelingen op het potlood icoon
  3. Voor het aanmaken van een nieuwe afdeling klik je vervolgens op het plusje en voor het wijzigen van een afdeling klik je op het icoon voor de regel

Ben je hiermee geholpen?

Briefpapier als achtergrond instellen

Aanmaken en wijzigen van valuta