Dupliceren / Kopiëren documenten en eventueel vernieuwen gegevens

MJA Bijgewerkt door MJA

Binnen Newbase kun je eenvoudig een document kopiëren naar eenzelfde document of naar een ander document. Het voordeel hierbij is dat alle data wordt overgenomen.

Denk hierbij aan:

- van verkooplead naar verkoopkans

- van verkoopofferte naar verkoopopdracht

- van verkoopopdracht naar verkoopfactuur

Het dupliceren doe je middels het 'vervolgstap' icoon rechts boven in je scherm vanuit het document welke je wilt dupliceren.

Bij het kopiëren naar een nieuw document worden alle instellingen van het vorige document overgenomen.

ls data in de tussentijd in het systeem is aangepast, denk hierbij aan productcode, prijzen, omschrijving, grootboeknummers, etc. en je wilt dat de data wordt vernieuwd op het nieuwe document kun je dit doen door in de pop-up te kiezen voor Instellingen/Vernieuw gegevens.

Ben je hiermee geholpen?

Kolommen in widget toevoegen of verwijderen

Vervangen selectie van data